maandag 14 oktober 2013



Wat is wat? Deel 1

BLUSHER geeft het gezicht een prachtige warme gloed. Het kan het dofste gezicht weer laten stralen. Als je wangen van nature blozend zijn , kun je de blusher overslaan.

CONCEALER is een wondermiddel dat alles verbergt wat met foundation niet lukt. Hiermee camoufleer je kringen onder je ogen , pukkeltjes en enz

SCHADUWKLEUR is het tegenovergestelde van de highlight. Als we iets een schaduwkleur geven, wordt het minder zichtbaar gemaakt. Een schaduwkleur heeft doorgaans een donkerder kleur en het geeft meer diepte en scherpte.

DEWY betekend letterlijk “dauwig”. Het is een soort foundation die een frisse en glanzende uitstraling geeft.

EYELINER omlijnt de ogen , waardoor ze sprekender worden. Eyeliner is echter niet altijd nodig.

OOGSCHADUW wordt lichtjes aangebracht in een kleurlaag of gewaagder in meerdere laagjes kleur om de ogen een duidelijk vorm te geven.

FOUNDATION is een wondermiddel dat je gezicht een egale tint te geven. De kleur van je foundation hangt helemaal af van jou huidskleur. Kies wel een foundation die goed bij jou past!

FROST betekent een maximale flonkering en superglans. Het geeft een vrolijke uitstraling.

GLOSS is een super glinsterende lippenglans. Lipgloss geeft soms wat kleur, maar het blijft niet zo lang zitten als lipstick

HIGHLIGHT is het tegenovergestelde van schaduwkleur. Als waar je highlight op smeert springt er als het ware uit. Het krijgt een mooie glinstering en glans.

LIPSTICK maakt je lippen vol kleur. Je kan een knallende kleur nemen of een lichte kleur voor een natuurlijke uit straling.

MASCARA zorgt voor die lange , volle en donkere wimpers. Als je zulke geweldige wimpers van je zelf hebt , dan is een wimper kruller misschien het enige wat je nodig hebt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten